Bloemen bestellen voor mijn oom

Bloemen bestellen voor mijn oom
Bloemen bestellen voor mijn oom

Tot onze schik heeft mijn oom plotseling een hartaanval had gekregen. Gelukkig heeft hij dit overleefd en daarom kwam ik op het idee om bloemen te bestellen voor de schrik, want die zat er bij iedereen goed in. Inmiddels is mijn oom weer thuis en zal de aankomende tijd rustig aan moeten doen. Dit gebaar is bij de familie erg goed aangekomen en zij hebben de bos die ik had laten bezorgen twee weken in een mooie vaas op de eetkamertafel gehad. Om de vaas stonden alle kaarten uitgestald van iedereen die mijn oom sterkte wenst.

Bloemen bestellen

Mooie boeketten voor elke gelegenheid

Laatst heb ik rozen bestelt voor mijn moeder. Zij was namelijk jarig en ondanks dat ik haar die avond zou zien, wilde ik toch s’morgens ervoor zorgen dat mijn moeder een verrassing kreeg. Dit is echt goed gelukt en zij was erg blij met de mooie grote bos. Ook deze heeft twee weken gestaan en dat is best uniek want de boeketten uit de supermarkt bijvoorbeeld, die halen misschien net een week.

Met mijn bericht wil ik graag de lezer van dit blog laten weten dat je hier met kwaliteit te maken hebt. Wat de gelegenheid ook is, hier vind je beslist een gepast boeket om aan iemand te geven die je dierbaar is of omdat die persoon het gewoon verdient. Neem daarom zelf maar eens een kijkje en ik weet zeker dat je al snel iemand kunt bedenken die je ook blij kunt maken met dit gebaar.

Bloemen bestellen