Geweldig geregeld, een tweedehands bestelbus leasen

Geweldig geregeld, een tweedehands bestelbus leasen

Voor mijn bedrijf was ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe bestelbus. Maar wat de ene bus niet had, was bij de andere bus onbetaalbaar. Wat was er een verschil in prijzen, maar ook in leeftijd van deze bussen. Per toeval kwam ik op internet de site van tweedehands bestelbus leasen tegen. Ik was meteen verkocht op een van de bussen die op de site stond, zoiets zocht ik al een hele tijd, maar was nergens te vinden of betaalbaar. Doordat ik de mogelijkheid heb om via tweedehands bestelbus leasen deze bus in mijn bezit te krijgen, heb ik snel een afspraak gemaakt. Gelukkig werd mijn aanvraag voor het leasen van deze bus snel goedgekeurd, en nog geen week later werd deze bus gratis voor mijn deur afgeleverd. Behalve dat ik nu precies weet waar ik elke maand aan toe ben en verder niet voor verrassingen kom te staan, is na de lease periode de bestelbus mijn eigendom. Inmiddels heb ik de aanvraag voor een tweede bus lopen, ik ben zo tevreden over mijn eigen bus dat een tweede bus er zeker bij moet komen, ook omdat het steeds drukker wordt.  1

Goed geregeld

Ook de aanvraag voor mijn tweede bestelbus is akkoord gegeven. Ik kan haast niet wachten wanneer ook deze bus voor de deur staat. Natuurlijk heb ik voordat ik de tweede bus heb besteld eerst contact gehad met een van de medewerkers om te kijken of het allemaal wel haalbaar voor mij zal zijn. En na een goed gesprek en duidelijke uitleg heb ik een nieuwe bus besteld.  1 (1)