Mijn ervaring met de E-sigaret

Mijn ervaring met de E-sigaret

We weten allemaal wel dat roken niet gezond is, helaas is het moeilijk om te stoppen wanneer je al en langere tijd rookt zo als mij. Tegenwoordig zijn er veel alternatieven voor sigaretten zoals nicotine pleisters, pillen maar ook de super handige E-sigaret waar ik sinds kort kennis mee heb gemaakt om te kijken of het iets voor mij is.De tip kwam via een vriend die hetzelfde probleem als mij had, moeite met het stoppen met roken en daardoor heb ik goede ervaring opgedaan.Ik ben langs een tabakswinkel gelopen en heb om advies gevraagd wat de beste optie voor mij was, daarna kwam ik met een thuis en heb ik gelijk het uitgeprobeerd.New-in-NL

Heerlijke smaken

Naast de handigheid van de E-sigaret die ik heb zijn er ook nog eens verschillende smaken waar je uit kunt kiezen en dat is natuurlijk per persoon verschillend, zelf heb ik voor een menthol smaak gekozen zo dat het meteen lekker ruikt als ik de sigaret gebruik.Het was werkelijk een totale verandering in mijn leven en ben mijn beste vriend er zeer dankbaar voor dat hij mij deze goede tip heeft  gegeven, ik zou nooit meer zonder mijn elektrische sigaret willen en misschien is het voor andere rokers ook een goede tip.