Opvouwbare tasjes bedrukken leuk geschenk

Opvouwbare tasjes bedrukken leuk geschenk

1Mijn zus heeft een eigen onderneming, namelijk een kleding winkel. Het is een leuke gezellige, redelijk kleine winkel. Ze kwam ongeveer een maandje of twee geleden bij mij langs en het ging niet heel goed met haar zaak. Ze had last van een vermindering in klanten en ze zocht naar manieren om onopvallend reclame te maken wat haar niet te veel zou kosten. Ik raadde haar aan om Opvouwbare tasjes bedrukken dit kan namelijk heel goedkoop bij Max Tassen. Op de tassen kun je je bedrijf naam laten bedrukken of bijvoorbeeld een actie als een sale. Ook kun je bijvoorbeeld een leuke slogan erop zetten die aanslaat bij mensen.

Ze nam mijn advies aan1

Ze deed het en ging gelijk thuis aan de slag, ze kocht tassen in en ze liet de Opvouwbare tasjes bedrukken bij Max tassen. Ze koos ervoor om meerdere soorten tassen in te slaan. Namelijk met de bedrijfsnaam erop, een slogan, het bedrijfslogo, en nog een voor als er sale is. Dit vind ik een zeer interessante manier van reclame maken omdat het niet op een manier gebeurt die door mensen als lastig word ervaren. Dit soort reclame word vaak ook eerder onthouden dan reclame die als negatief en opvallend word ervaren, het zorgt voor naamsbekendheid.

Is dit iets voor jou?

Als jij ook naar zo iets zoekt dan raad ik het je zeker aan om de website van Maxila eens te bekijken hier hebben ze dit en nog veel meer opstaan ideale geschenken.