Renovatie woning

Renovatie woning
Renovatie woning

Na gesproken te hebben met het team dat de renovatie woning gaat doen kwam er aan uit dat ze het zelf ook een heel leuke opdracht vonden aangezien het huis erg oud was en dit een leuke uitdaging  voor hun is aangezien dit mee van de oudste huizen is in de omgeving. Ik heb er een goed gevoel bij en kan niet wachten om dit prachtige huis weer in zijn volle glorie te zien.

Toen we eenmaal alles door hadden genomen zijn we uitgekomen op een aantrekkelijk prijs en voor deze prijs gaan we het huis renoveren.  Het renoveren zal wel even duren aangezien er wel een aantal dingen zijn moeten worden vervangen en aangepast.

Mijn vriend heeft ook een tijdje in het bouwen van huizen en al gewerkt dus deze komt ook even een kijkje nemen om ook nog wat advies te geven aangezien ik zelf er niet veel verstand van heb.  Ook zal mijn vriend een handje helpen bij het renoveren om ook zo een beetje in de gaten te houden of het allemaal goed verloopt. Omdat ik zelf niet altijd even veel tijd heb. Dit was allemaal geen probleem en ze vonden het leuk dat hij een handje mee wou helpen.

logo-1-300x65

De verbouwing zal binnenkort plaats vinden. Ik kijk er echt naar uit en ben er van overtuigd dat het allemaal tot in de puntjes word afgehandeld.  Nog even alle spullen uit het huis halen en dan staat alles klaar. Nu is het alleen nog even afwachten tot de verbouwing begint. Ik heb er nu al zin in en zie het eindresultaat al helemaal voor ogen. Ik ben tot nu echt super goed en netjes geholpen.