Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven

Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven
Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven

Afgelopen maand heb ik een hele spannende operatie gehad. Eigenlijk een operatie die je niemand wenst, maar wat wel noodzakelijk was. Ik heb namelijk tijdens het fitnessen last van mijn binnenste schaamlippen. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na veel website te hebben bekeken kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven. Daar kan je professioneel een Schaamlipcorrectie ondergaan. Op de website staat het telefoonnummer vermeld waar ik vervolgens heen heb gebeld. 

schaamlipcorrcTelefonisch contact

Het telefoongesprek verliep erg goed. Je kon duidelijk merken dat ze er verstand van hebben. Ze leggen alles erg professioneel, maar ook duidelijk uit. Ik heb toen een intakeafspraak gemaakt waar ik vervolgens naartoe ben gegaan. De intakegesprek verliep ook goed. Alles voelt heel vertrouwt het wat betreft de kosten is alles ook uitstekend geregeld.

De operatieervoor

Een aantal dagen voor de Schaamlipcorrectie was ik enorm zenuwachtig. Het is natuurlijk geen kleine operatie, maar zo zag kliniek Veldhoven het wel. Volgens hun is het een kleine ingreep. Aangezien ze die dagelijks uitvoeren is het voor hun een makkelijke klus. Dat was ook te merken. Ze waren namelijk met 1 uur al klaar met de behandeling. De behandeling verliep perfect. Wat betreft de pijn is het goed uit te houden en de napijn is ook goed te behandelen. Met paracetamol en ibuprofen kan je de dag goed doorkomen. Zelf had ik verwacht pas met 3 weken weer aan het werk te kunnen, maar met 1 week kon ik het dagelijks leven alweer oppakken. Het is daarom ook echt een aanrader, want ik heb nu nergens meer last van!