Weer leven dankzij een sponsorkind?

Weer leven dankzij een sponsorkind?
Weer leven dankzij een sponsorkind?

Een sponsorkind een goed leven willen geven? Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken of zij hebben hiermee te maken. Armoede kom je namelijk vrijwel overal helaas tegen. Mensen die geen eten hebben, geen onderdak en geen kleding. Dit is vreselijk om te zien en daarom heeft het een hoop indruk achter gelaten op mij toen ik de website van Woord en Daad eens bekeek. Al is het maar een paar euro, een fijn idee om zo een medemens te kunnen helpen. Als iedereen nou eens een paar euro doneert, dan kunnen de hulpverleners helpen met wat zij aanbieden.

sponsorkind

Goede keuze

Uiteraard zijn er diverse instanties waar je terecht kunt om een donatie te geven. Wist jij dat je ervoor kunt kiezen om een sponsorkind te selecteren welke jij gaat helpen. Door eens op de website van woordendaad.nl te kijken snap jij het met wat ik bedoel. Hier kan jij ervoor kiezen om iemand te selecteren waar jij jouw goede daad voor verricht.

sponsorkind

Voor nog geen euro per dag help jij al iemand in het buitenland! Hiermee kunnen zij school krijgen, voeding en nog veel meer. De armoede die in sommige landen aanwezig is, kan ik mij haast niet voorstellen. Daarom heb ik besloten om dit bericht te delen zodat misschien meerdere mensen even met de neus op de feiten worden gedrukt en bewust worden van het verschil waar wij zelf in leven.